Új szakirányú továbbképzés februártól

 In Hírek

2022 februárjában új képzés indul főiskolánkon: a reproduktívegészség-fejlesztő és meddőségi (mentálhigiénés vagy lelkigondozói) szaktanácsadó szakirányú továbbképzésünkre segítő foglalkozású jelentkezőket várunk, akik szélesebb eszköztárral, magabiztosabban és hatékonyabban szeretnék támogatni a meddő házaspárokat. A képzés a 2019 óta zajló Anna-Joachim Program szakmai tapasztalatára is épít, a tanterv a programban részt vevő szakemberek együttműködése nyomán alakult ki.

Olyan szakembereket szeretnénk képezni, akik mentálhigiénés/lelkigondozói eszközökkel, keresztény szellemiségben vagy arra nyitott módon támogatják a meddőséggel küzdő párokat, preventív szemléletükkel elősegítik a reproduktív egészség fenntartását és növekedését egyéni és társadalmi szinten egyaránt.

A képzés korszerű, interdiszciplináris ismereteket nyújt a reproduktívegészség-fejlesztés elméletéről és gyakorlatáról, a termékenységi problémák mentálhigiénés vonatkozásairól és kezelésük bizonyítottan hatékony módszereiről, csakúgy, mint a humán reprodukció orvosi megsegítésének lehetőségeiről és az örökbefogadás társadalmi, jogi és pszichológiai kérdéseiről. A képzésben hangsúlyt kap a hivatásszemélyiség kialakításának önismereti megalapozása, a preventív szemlélet elsajátítása, a kutatásmódszertani és diagnosztikai elvek megismerése és az önálló szakirodalom-feldolgozás készségének kialakítása is.

2022 februárjától havi egy csütörtök délután, illetve péntek és szombat egész nap zajlik majd az oktatás főiskolánk új és korszerű pesterzsébeti Campusán. A képzési idő négy félév.

A jelentkezéseket önéletrajzzal és motivációs levéllel december 17-ig várjuk!

A képzés részleteiről honlapunk Szakirányú továbbképzés menüpontjában tájékozódhat.
További kérdés esetén pedig az alábbi e-mailcímen érdeklődhet:
hollosi.cecilia@avkf.hu.

A képzés bemutatkozó kisfilmjét szeretettel ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe.

 

Recent Posts
Széchenyi