Kedves Egykori Hallgatónk!

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola itt és jogelődjeiben végzett, diplomát szerzett egykori diákjai számára lehetőséget kíván biztosítani az úgynevezett Apor Alumni Közösségbe való belépésre. Apor Alumni tagság segítségével volt diákjainkkal nem szakad meg a kapcsolat, az Apor Alumni tagjainak lehetőség nyílik közös rendezvényeken való részvételre, a kapcsolatok bővítésére, fejlesztésére. 

Az itt végzett és regisztrált Apor Alumni tagok részére főiskolánk képzéseinknél 15% kedvezményt és ingyenes könyvtári tagságot nyújt (amennyiben az Alumni regisztráció az adott félév kihirdetett rendje szerinti késedelmes bejelentkezési/regisztrációs időszak utolsó napján érvényes, valamint akkor, ha a kedvezményt igénylő az adott félévben az erről szóló Nyilatkozatot ugyaneddig az időpontig az alumni@avkf.hu e-mailcímre elküldi).

Főiskolánk hírlevél formájában tájékoztatja az Apor Alumni Közösség tagjait a főiskola híreiről, rendezvényeiről, a képzési-továbbképzési lehetőségekről és a hozzánk beérkező állásajánlatokról.

Az Apor Alumni szervezettel kapcsolatban szívesen fogadjuk javaslatát, felajánlását, fejlesztéshez kapcsolódó felvetéseit az alumni@avkf.hu e-mailcímen.

Apor Alumni Közösség regisztráció

 

Adatkezelési tájékoztató

Apor Alumni Nyilatkozat kedvezmény igénybevételérőlFONTOS: a Nyilatkozat minden egyes kedvezményt érvényesítő félévben kitöltendő és beküldendő az alumni@avkf.hu e-mail címre!

Adatkezelési tájékoztató az Apor Alumni Nyilatkozathoz a kedvezmények igénybevételéről

Széchenyi