Föld napja – Kreatív alkotói pályázat

 In Hírek

 

Hogy érzi magát a Föld?
Kreatív alkotói pályázatot hirdetünk óvodások, kisiskolások, felső tagozatosok, középiskolások és a felsőoktatásban tanulók számára.

Javasolt témák:
– Lakóhelyünk, a Föld
– Milyennek szeretnéd látni a Földet 50 év múlva?
– Föld – élet

Technikai kivitelezés, megoldások:
Sík- és térbeli alkotásokat is szeretettel várunk. A pályamunkák készítése során kérjük, törekedjenek a környezettudatos, természetes anyagok alkalmazására!

Óvodások-kisiskolások: szabadon választható eszköz pl.: zsírkréta, vízfesték, tempera, papírmasé, agyag, gipsz, gyapjú, csuhé, újrahasznált textil, ágak, stb.

Felső tagozatosok, középiskolások és felsőoktatásban tanulók: szintén szabadon választható, lehet akár képregény, társasjáték, kártyajáték, fotó, zootróp, digitális technika, bármely térbeli kivitelezés (3D)  is. Ezeken kívül választható vers/mese írása vagy illusztrálása, film készítése (max. 5-10 percben).

Korcsoportonként az első három helyezettet díjazzuk!
Az értékelés szempontjai: tématartás, környezetbarát technikai megoldás, eredetiség, kreativitás.

Beküldési határidő: 2022. június 15.
A pályamunkákat személyesen vagy postai úton juttathatja el hozzánk az alábbi címre:
2600 Vác, Schuszter Konstantin tér 1-5.
A borítékra kérjük, írja rá a pályázat címét: “Föld napja – kreatív alkotói pályázat”

A pályázatra való nevezéshez kérjük, hogy az alább letölthető nevezési lapot töltse ki, az adatkezelési tájékoztatót írja alá, és mindezeket a pályamunkával együtt küldje el részünkre! (A 18 év alatti pályázók esetében az adatkezelési tájékoztatót a szülő írja alá.)

A helyezést elért pályázók alkotásaiból, valamint további kiválasztott művekből kiállítást szervezünk, amelynek időpontjáról az érintetteket elektronikus úton értesítjük.

Ha kérdése van, írjon nekünk a palyazat@avkf.hu e-mailcímre!

Örömteli alkotást kívánunk!

Nevezési lap
Adatkezelési tájékoztató

Recent Posts
Széchenyi