Kollégium

Általános tájékoztató

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Kollégiuma a főiskola szerves része, nevelési-oktatási és szociális feladatkörrel rendelkező önálló szervezeti egysége. A főiskola két saját fenntartású kollégiumában összesen 108 hallgató számára biztosítunk kényelmes lakhatási és tanulási feltételeket.

Célunk, hogy olyan környezetet teremtsünk hallgatóink számára, ahol mindenki nyugodt körülmények között végezheti főiskolai tanulmányait, képezheti magát és befogadó közösségre találhat.

A Központi Kollégium a főiskola műemlék jellegű barokk stílusú épületében kapott helyet, a Székesegyház és a Püspöki Palota szomszédságában. Férőhelyek száma: 67 fő

Az elhelyezés kényelmes lakóegységekben történik, amelyekhez előszoba, 2 lakószoba, fürdőszoba és mellékhelyiség tartozik. A szobák 2-3 férőhelyesek, internet-hozzáférési lehetőséggel.
Mindhárom szinten egy-egy teakonyha áll rendelkezésre, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel felszerelve.

A mosási és vasalási lehetőség szintenként biztosított.

Az alagsorban található klubszobában közösségi programok szervezhetők.

A barátságos és családias hangulatú Szent József Kollégium a város központjától és a főiskola épületétől néhány perces sétára található. A műemlékvédelmi oltalom alatt álló épületben működő koedukált kollégium 41 fő elhelyezésére alkalmas.
A 2, 3, 4 ágyas szobák mindegyikében biztosított az internet-hozzáférési lehetőség.
Szintenként közös használatú zuhanyzó áll a hallgatók rendelkezésére. A hűtőszekrénnyel, fagyasztóval, gáztűzhellyel, mikrohullámú sütővel felszerelt konyhához kis étkező helyiség tartozik.
A számítógépterem, a tévészoba, valamint a kollégium pinceklubja változatos szórakozási lehetőségeket kínál.
Az udvaron sportpályák, tűzrakó helyek biztosítottak a hangulatos közösségi programok szervezéséhez.

KollégiumSzent József Kollégium
Központi Kollégium
Cím:2600 Vác, Honvéd út 13.2600 Vác, Schuszter Konstantin tér 1-5.
TelefonIroda: +36-30-499-1930
+36-27 / 511-150 / 621-es mellék
E-mailkollegium@avkf.hukollegium@avkf.hu
Kapcsolat

Mezei Gabriella
adminisztrátor

Tóthné Vastag Mónika
adminisztrátor

Kollégiumvezető:
Megyeri Zsuzsanna

Tel: +36-27 / 511-156

E-mail: megyeri.zsuzsanna@avkf.hu

Széchenyi