Kollégium

Szállásinformációk

AKTUÁLIS VÁLTOZÁS!

Tisztelt Szállóvendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.09.01. napjától minden szálláshelyen kötelező az okmányolvasó használata a szálláshelyre történő bejelentkezéshez a magyar és külföldi állampolgároknak egyaránt.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy indulás előtt feltétlenül ellenőrizzék, hogy okmányaik Önöknél vannak! A rendelet a gyerekekre is vonatkozik! 

Tehát amennyiben érkezéskor a Vendég okmányok nélkül érkezik, a szállást a hatályos jogszabályok miatt nem áll módunkban biztosítani!

Megértésüket és szíves együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Szorgalmi időszakban szabad férőhelyeinket elsősorban levelező tagozatos hallgatóink számára tartjuk fenn, de korlátozott számban lehetőség van a városba érkező vendégek elszállásolására is.

Kedvező áron igénybe vehető szabad szobáinkat ajánljuk fiataloknak és időseknek, nagycsaládosoknak és csoportoknak, az egy éjszakás igénybe vételtől a több hetes táborozásig egyaránt. A kollégium kulturált körülmények között biztosít szállás- és pihenési lehetőséget az ide látogató vendégek számára.

Felvilágosítás és előjegyzés 8-14 óráig az alábbi elérhetőségen:
Tóthné Vastag Mónika / Mezei Gabriella
adminisztrátor

Tel.: +36-27 / 511-150 / 621-es mellék
E-mail: kollegium@avkf.hu

Szállást rendelni az érkezés előtt legkésőbb 48 órával lehet a honlapon megtalálható egyéni vagy csoportos szállásigénylő nyomtatvány visszaküldésével. A foglalásról írásos visszaigazolást küldünk, mely tartalmazza a foglaló adatait, a szállás igénybevételének idejét, az éjszakák számát, a fizetendő szállásdíjat és az idegenforgalmi adó összegét. A szobát 14:00-20:00 között lehet elfoglalni, és az elutazás napján 10:00-ig kell elhagyni, ettől eltérő időpont egyeztetéshez és felár megfizetéséhez kötött. A szállásdíjat kérjük átutalással rendezni. A számlát az elutazást követő első munkanapon továbbítjuk, a fizetés határideje 8 munkanap.

Árak

Szállásdíjak:

  Központi Kollégium Szent József Kollégium
Egyéni szállásdíj 4.500,- Ft + IFA 4.000,- Ft + IFA
Csoportos szállásdíj (10 fő felett) 4.000,- Ft + IFA 3.500,- Ft + IFASzéscheyi