3D tanulás pedagógus továbbképzés bemutató nap

 In Hírek

 

Sajtónyilvános bemutató napot tartottunk ma Budapesti Campusunkon, ahol a résztvevők megismerkedhettek a főiskolánkon induló, egyedülálló 3D tanulás pedagógus továbbképzéssel és a képzés során használt eszközökkel, a 3D modellezéssel és nyomtatással, valamint a VR tananyagokkal is.

Főiskolánk rektora, dr. Gloviczki Zoltán körüljárta, miben rejlik a képzés jelentősége, miért fontos ez az irány a nevelő-, illetve pedagógusképzésben, majd dr. Gyarmathy Éva szakfelelős röviden bemutatta a program szakmai hátterét. Bemutatkozott a képzés együttműködő partnere, az RKS Hungary: megszólalt Bonyai Kata ügyvezető igazgató, valamint Téglási Martin nemzetközi kapcsolattartó. Mindezek után sor került a speciálisan kialakított terem és az eszközök ismertetésére: a résztvevők a szakértők segítségével interaktív módon kipróbálhatták a VR tananyagokat, valamint a 3D nyomtatást és modellezést is.

Bízunk benne, hogy a képzés a jövőben sok pedagógusnak nyújt majd szakmai fejlődési lehetőséget, illetve a mindennapokban jól hasznosítható ismereteket és eszközöket!

Az eseményről további képek megtekinthetők Facebook oldalunkon.

 

Fotó: Gőgh Eszter

Recent Posts
Széchenyi