Te Deum szentmisével egybekötött tanévzáró ünnepély

 In Hírek

 

Ezen a héten megtartottuk tanévzáró ünnepélyünket, ahol együtt adhattunk hálát főiskolánk elmúlt két félévének ajándékaiért.

Közös ünnepünk kezdetén Te Deum szentmisén vettünk részt, amelyet főiskolai lelkészünk, Moys Gábor atya és katekéta, lelkipásztori munkatárs szakunk felelőse, dr. Lovassy Attila atya celebráltak. A zenei szolgálatot dr. Bednarik Anasztázia orgonaművésznek köszönhettük, aki egyben intézményünk kántor szakának felelőse is.

Rektor úr beszédében értékelte a 2021/2022-es tanévet, valamint előre is tekintett a nyárra és a következő szemeszterre.

Szakmai tevékenységük elismeréseképpen főiskolánk több oktatója, dolgozója és hallgatója is kitüntetésben részesült: szintén most került sor ugyanis a Migazzi-díj, a Váci Katolikus Felsőoktatásért Díj, valamint a rektori dicsérő oklevelek átadására. Egyedi díszoklevéllel köszönte meg Rektor úr mindezek mellett Anyanyelvi, Művészeti és Egyházzenei Tanszékünk oktatójának, Pázmány Karolina Ágnesnek a közel húszéves hűséges és áldozatos szolgálatát.

Az ünnepély végén dr. Bednarik Anasztázia adott az ünnepi hangulathoz méltó, lélekemelő orgonakoncertet mindannyiunk örömére, majd egy kötetlen közös kerti szendvicsezéssel zártuk az együttlétet és ezzel együtt a 2021/22-es Aporos tanévet is.

Jó pihenést és tartalmas feltöltődést kívánunk mindenkinek a nyári hónapokra!

Az eseményről további képek megtekinthetők Facebook oldalunkon.

 

Fotó: Cservenák Anita

Recent Posts
Széchenyi