Pályázat középiskolás diákok számára

 In Hírek

 

Országos alkotói pályázatot hirdetünk középiskolás diákok számára esszé és kisfilm kategóriában. A pályaművekben azokat a környezetükben élő vagy általuk ismert, 1-12 éves korú gyermekeket nevelő pedagógusokat mutathatják be a tanulók, akikre felnéznek és nagyra becsülik munkásságukat.

A kisgyermekeket nevelő pedagógusok munkája minden korban az egyik legbecsülendőbb és legtiszteletreméltóbb társadalmi küldetés. A csecsemő- és kisgyermeknevelő, az óvodapedagógus, a tanító, a kicsikkel törődő szociálpedagógus mind a családok legféltettebb kincsei: a gyerekek gondozásában, fejlesztésében segíti a szülőket. Pályázatunkkal munkájuk és személyes elhivatottságuk felbecsülhetetlen értékére szeretnénk felhívni a figyelmet.

A pályázatra két életkori kategóriában jelentkezhetnek: a 9-10. és a 11-12. osztályos tanulók, kétféle műfajban. Várjuk azokat a saját alkotású esszéket vagy kisfilmeket, amelyekben középiskolás diákok – egyénileg vagy csoportosan – bemutatják az 1-12 éves gyermekeket nevelő pedagógusok munkájának szépségét. A beadott pályamunka alapfeltétele, hogy megszólaljon benne legalább egy aktív pedagógus.

Az írásbeli munkák megadott terjedelme 3-5 gépelt oldal (7500-12500 karakter szóközökkel) pdf-formátumban; a kisfilmek hossza 3-5 perc. Életkor és műfaj kategóriánként az első három helyezettet díjazzuk oklevéllel és 10, 20, illetve 30 ezer forint jutalommal.

A nevezés díjmentes. A pályázati anyagokat a kitöltött és aláírt jelentkezési lappal együtt 2022. február 7. (hétfő) 24 óráig várjuk – filmek esetében We Transfer felületen keresztül – a palyazat@avkf.hu e-mailcímre. Az eredményhirdetést 2022. február 24-én 10 órakor tartjuk főiskolánk váci épületében.

Jó munkát kívánunk, nagy izgalommal várjuk a pályaműveket!

Adatkezelési tájékoztató

 

Recent Posts
Széchenyi