Föld napja pályázat 2022. – Eredményhirdetés

 In Hírek

 

Idén a Föld napja alkalmából alkotói pályázatot hirdettünk, amelyre öt korcsoport tagjai küldhették be kreatív, a legkülönbözőbb technikákkal készült pályaműveiket. Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy sokakat megmozgatott a téma: összesen 253 pályamunka érkezett be hozzánk 16 megyéből és Budapestről, továbbá Szerbiából és Szlovákiából.

Szakmai zsűrink több szempont mentén vizsgálta a beérkezett alkotásokat, és most végre eljött az eredményhirdetés pillanata! A Facebook oldalunkon közzétett videóban rektorunk köszöntője után a zsűri elnöke, valamint egyik tagja ismerteti a díjazottakat. Gratulálunk! A nyertesekkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot.

A helyezést elért, valamint további kiválasztott pályaművekből kiállítást rendezünk főiskolánkon (2600 Vác, Schuszter Konstantin tér 1-5.), amelyet a VII. Kisgyermeknevelési Konferencia keretein belül – 2022. október 11-én 10 órakor – nyit majd meg dr. Gloviczki Zoltán, főiskolánk rektora és Megyeriné dr. Runyó Anna, a pályázat szakmai zsűrijének elnöke.

Köszönjük a pályázóknak a gondolatébresztő alkotásokat – érdemes őket megtekinteni, nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt a hamarosan megnyíló kiállításon!

Recent Posts
Széchenyi