Elindult a nevezés a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára!

 In Hírek

 

Már lehet jelentkezni az intézményi minősítő TDK-konferenciára, amelyen a pályamunka bemutatása, illetve annak értékelése az országos konferencián való részvétel feltétele.

Az esetleges kérdések megválaszolása és a nevezés elősegítése érdekében 2021. november 23-án, kedden 15:00 órakor TDK-toborzó rendezvényt tartunk váci főépületünk Apor Vilmos termében, amely remek alkalmat kínál a TDK munkával, kutatással, választható mentoroktatókkal és témákkal kapcsolatos orientációhoz. Az eseményen oktatók mellett olyan – jelenlegi és egykori –  Aporos hallgatók is jelen lesznek, akik korábban részt vettek OTDK-n, és szívesen megosztják tapasztalataikat, élményeiket – így a felmerülő kérdésekre mind oktatói, mind hallgatói szemszögből választ kaphatnak az érdeklődők.

A tavalyi országos konferencián igazán szép eredményeket értek el hallgatóink: bemutatott pályamunkájával szekciójában II. helyezést ért el Rákóczi Barbara, Hodossy Vivien és Schmidt Eszter közös kutatását pedig különdíjjal jutalmazták.

A nevezéshez és a munka megkezdéséhez inspirációt adhat az Új Köznevelés folyóiratban nemrég megjelent Barbarával készített interjú, amely bepillantást nyújt a TDK kutatás folyamatába az ő személyes történetén keresztül, valamint Eszter és Vivien rádióinterjúja a Manna FM-en, amelyben ők is sok mindent elmesélnek kutatásukról.

Mindenképpen érdemes tehát ellátogatniuk a TDK-toborzóra mindazoknak, akik érdeklődnek a kutatás, illetve a konferencián való részvétel iránt. Emellett hasznos lehet böngészni főiskolánk honlapjának OTDK-hoz kapcsolódó oldalát is, ahol megtalálhatók a Tudományos Diákköri Konferenciával kapcsolatos legfontosabb információk, kiegészítve az oktatói témajavaslatokat tartalmazó tanszéki bemutatkozó előadásokkal.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt november 23-án, illetve aki már jelentkezne is, a választott mentoroktatóval egyeztetett nevezését legkésőbb 2022. január 31-ig a megyerine.anna@avkf.hu e-mailcímre küldheti.

Sok sikert kívánunk a kutatómunkához!

Recent Posts
Széchenyi