Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

Hagyomány és újítás – VI. Kisgyermeknevelési Konferencia

2021-10-11 - 2021-10-12

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2021. október 11-12. között Martonvásár önkormányzatával együttműködve ismét megrendezhetjük Kisgyermeknevelési Konferenciánkat.

 

A plenáris előadások és szekcióülések fókuszában idén a hagyomány és újítás lesz. Olyan témákat járunk majd körül, mint a mese és a zene szerepe a pedagógusok munkájában, a korai nyelvoktatás módszertani újdonságai, vagy a mozgás és a környezet együttes hatása a kisgyermekek fejlődésére. Szó lesz emellett a leszakadó rétegek felzárkóztatási lehetőségeiről és a korszerű nevelési környezetről is.

 

Előadóink között neves szakembereket köszönthetünk. Elfogadta meghívásunkat – többek között – Kovácsné Bárány Ildikó bölcsődei ügyek koordinációjáért felelős miniszteri biztos, Vecsei Miklós társadalmi felzárkózásért felelős miniszterelnöki biztos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke, valamint Turi Attila Kossuth- és Ybl Miklós-díjas építész, a Magyar Művészeti Akadémia Építőművészeti Tagozatának elnöke is.

 

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, pedagógus továbbképzésbe igazoltan beszámítható.

 

A részletes program itt olvasható.

 

Regisztráció az alábbi űrlap kitöltésével és küldésével lehetséges:

VI. Kisgyermeknevelési Konferencia regisztrációs űrlap

Jelentkezési határidő: szeptember 30.

 

Résztvevőink számára szállást igény esetén az Apor Vilmos Katolikus Főiskola váci kollégiumában díjmentesen tudunk biztosítani.

 

Kérdés esetén a kommunikacio@avkf.hu e-mailcímen érdeklődhetnek.

 

Részletek

Kezdés:
2021-10-11
Vége:
2021-10-12
Esemény Category:

Szervezők

AVKF
Martonvásár önkormányzata
Széchenyi