Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

II. Anna–Joachim-konferencia

2023-11-23 @ 08:30 - 2023-11-24 @ 17:00

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola Anna–Joachim-programja 2023. november 23-24. között rendezi meg

Utak a gyermekvállaláshoz – a pszichológia és a lelkigondozás lehetőségei és eszközei

c. tudományos konferenciáját.

 

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola négy éve indította útjára az Anna–Joachim-programot, egy különleges tréningsorozatot, ahol a gyermekáldásra váró/vágyó párok megélhetik a sorsközösségből, a problémák megosztásából és együttes feldolgozásából fakadó erőt, valamint intenzív pszichológiai és mentálhigiénés támogatást kaphatnak a főiskola keresztény szellemiségével és értékrendjével harmonizáló terápiás jellegű módszerek alkalmazásával.

A program során gyűjtött tapasztalatok felhasználásával és a szakmai eszmecsere igényével jött létre tavalyi konferenciánk, amely izgalmas előadásokban, tartalmas workshopokban és a hallgatóságot új ötletekkel gazdagító módszerbemutatókban bővelkedett. A reproduktív zavarok, és azon belül a nehezített fogantatás azonban olyan téma, amelynek terén mindig vannak új szempontok, ismeretek és módszerek, amelyekkel érdemes megismerkedni a területen dolgozó szakembereknek. Mindig van mit tanulnunk egymástól, és fontos folyamatosan megosztani a tapasztalatainkat, hogy mind hatékonyabban tudjuk segíteni a hozzánk forduló gyermekáldásra vágyó személyeket és párokat.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki a meddőség és annak különböző megsegítési lehetőségei iránt nyitottságot érez magában, és szívesen részt venne tudományos konferenciánkon!

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Regisztráció ITT.

 

Részletek

Kezdés:
2023-11-23 @ 08:30
Vége:
2023-11-24 @ 17:00

Szervező

AVKF

Helyszín

AVKF Budapesti Campus
Török Flóris utca 227.
Budapest, Pest 1201 Magyarország
+ Google Térkép
Széchenyi