Kedves Egykori Hallgatónk! Kedves "Öregdiák"!

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola itt és jogelődjeiben végzett, diplomát szerzett egykori diákjai számára lehetőséget kíván biztosítani az úgynevezett AVKF ALUMNI (Öregdiák) Szervezetbe való belépésre. AVKF ALUMNI tagság segítségével volt diákjainkkal nem szakad meg a kapcsolat, az AVKF ALUMNI tagjainak lehetőség nyílik közös rendezvényeken való részvételre, a kapcsolatok bővítésére, fejlesztésére.

Az "Öregdiákok", a kedves itt végzett és regisztrált AVKF ALUMNI tagok részére főiskolánk képzéseinknél 15% kedvezményt és ingyenes könyvtári tagságot tud nyújtani (amennyiben az ALUMNI regisztráció az adott félév kihirdetett rendje szerinti késedelmes bejelentkezési/regisztrációs időszak utolsó napján érvényes, valamint akkor, ha a kedvezményt igénylő az adott félévben az erről szóló Nyilatkozatot ugyaneddig az időpontig az alumni@avkf.hu e-mail címre megküldi). A rendezvények terén többek között AVKF ALUMNI BÁLok megrendezését is tervezzük. Főiskolánk folyamatosan tájékoztatja az AVKF ALUMNI tagjait a főiskola híreiről, rendezvényeiről (konferenciák, nyílt napok), a képzési-továbbképzési lehetőségekről és a hozzánk beérkező állásajánlatokról.

Az AVKF ALUMNI szervezetbe lehetséges, hogy Ön már korábban is töltött ki papír alapú jelentkezési lapot, de az egységes adatkezelés és a jelenleg hatályos adatvédelmi jogszabályok miatt kérjük, hogy  jelentkezését az online regisztrációs felületen tegye meg. Mindez pár perc alatt kitölthető és így bizonyosak lehetünk benne, hogy az Ön által megadott legfrissebb adatok alapján kerül regisztrációra, mint AVKF ALUMNI tag.

Az AVKF ALUMNI szervezettel kapcsolatban szívesen fogadjuk javaslatát, felajánlását, fejlesztéshez kapcsolódó felvetéseit az alumni@avkf.hu e-mail címen.

Regisztráljon most itt.

Lépjen be az AVKF ALUMNI-ba!

Várjuk Önt!

Üdvözlettel: az AVKF ALUMNI szervezői

 

Adatkezelési tájékoztató

AVKF Alumni Nyilatkozat kedvezmény igénybevételérőlFONTOS: a Nyilatkozat minden egyes kedvezményt érvényesítő félévben kitöltendő és beküldendő az alumni@avkf.hu e-mail címre!

Adatkezelési tájékoztató az AVKF ALUMNI Nyilatkozathoz a kedvezmények igénybevételéről

DPR strukturált interjúk 2019 - 1. rész

DPR strukturált interjúk 2019 - 2. rész

Kedves Egykori Hallgatónk! Kedves "Öregdiák"!

Igénylés oklevél kiállítására rendkívüli nyelvvizsgamentesség alapján

A 101/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet 6.§. alapján minden hallgató, aki 2020.08.31. napjáig sikeres záróvizsgát tesz, diplomáját nyelvvizsga nélkül átveheti.

Főiskolánk igyekszik eleget tenni a hallgatók kérésének, és kiállítani számukra a diplomájukat. A beérkező igénylések feldolgozására azok beérkezését követően 30 nap áll rendelkezésünkre, addig is türelmüket kérjük.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium tájékoztatóját ezen a linken olvashatják.

Az igénylés pontos menetéről készült egy tájékoztató is, amit ezen a linken olvashatnak.

Az igénylőlap megtalálható a Hallgatóknak -> Kérvények menüponton, a hallgatói tájékoztatóban, valamint ezen a linken.