Pályázatok

Kutatói ösztöndíjfelhívás
A korábbi gyakorlatnak megfelelően a Fundación Academia Europea de Yuste (FAEY) európai uniós alapítvány a FAEY díjazott munkásságához kapcsolódó témában kutatói ösztöndíjakat hirdetett meg, amelyek témája a béke és az európai integráció.
Bővebb információ ITT olvasható.
 
Oktatási Ösztöndíjak Graduate Studies in the USA
A Magyar Kezdeményezések Alapítvány vállalta, hogy erősíti az ismereteket és kapcsolatokat az Egyesült Államok és Magyarország között. Ennek érdekében szeretnének lehetőséget biztosítani tehetséges, ambiciózus fiatal magyarok számára, hogy tanulmányokat folytassanak az Egyesült Államokban. Az ösztöndíj azoknak a magyar magánszemélyeknek nyújt támogatást, akik részt kívánnak venni a graduális képzésben (mester- vagy doktori programok), az idei év tavaszi vagy őszi félévében az Egyesült Államokban.
Bővebb információ ITT olvasható.
 
Román állam ösztöndíja külföldi állampolgároknak
A Román Külügyminisztérium Közdiplomáciai, Kulturális és Tudományos Főosztálya bejelenti ösztöndíj programját, amelyet a 288/1993-as Kormányhatározat alapján a 2017-2018-as egyetemi évre nyújt a külföldi állampolgároknak.
Bővebb információ ITT olvasható.
 
CEEPUS / Hálózati pályázatok
A CEEPUS hálózat az a szervezeti keret, amelyben a hallgatók és oktatók mobilitása megvalósul. A hallgatói és oktatói mobilitás az elfogadott hálózatok keretein belül - a fogadó intézmény fogadási keretének erejéig - valósítható meg.
Bővebb információ ITT olvasható.