Kedves Egykori Hallgatónk! Kedves "Öregdiák"!

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola itt és jogelődjeiben végzett, diplomát szerzett egykori diákjai számára lehetőséget kíván biztosítani az úgynevezett AVKF ALUMNI (Öregdiák) Szervezetbe való belépésre. AVKF ALUMNI tagság segítségével volt diákjainkkal nem szakad meg a kapcsolat, az AVKF ALUMNI tagjainak lehetőség nyílik közös rendezvényeken való részvételre, a kapcsolatok bővítésére, fejlesztésére.

Az "Öregdiákok", a kedves itt végzett és regisztrált AVKF ALUMNI tagok részére főiskolánk képzéseinknél 15% kedvezményt és ingyenes könyvtári tagságot tud nyújtani (amennyiben az ALUMNI regisztráció a félév kihirdetett rendje szerinti bejelentkezési/regisztrációs időszak utolsó napján érvényes). A rendezvények terén többek között AVKF ALUMNI BÁLok megrendezését is tervezzük. Főiskolánk folyamatosan tájékoztatni tervezi az AVKF ALUMNI tagjait a főiskola híreiről, rendezvényeiről (konferenciák, nyílt napok), a képzési-továbbképzési lehetőségekről és a hozzánk beérkező állásajánlatokról.

Az AVKF ALUMNI szervezetbe lehetséges, hogy Ön már korábban is töltött ki jelentkezési lapot, de az egységes adatkezelés és a jelenleg hatályos adatvédelmi jogszabályok miatt szeretnénk kérni, hogy  jelentkezését az online regisztrációs felületen tegye meg. Mindez pár perc alatt kitölthető és így bizonyosak lehetünk benne, hogy az Ön által megadott legfrissebb adatok alapján kerül regisztrációra, mint AVKF ALUMNI tag.

Az AVKF ALUMNI szervezettel kapcsolatban szívesen fogadjuk javaslatát, felajánlását, fejlesztéshez kapcsolódó felvetéseit az alumni@avkf.hu e-mail címen.

Regisztráljon most itt.

Lépjen be az AVKF ALUMNI-ba!

Várjuk Önt!

Üdvözlettel: az AVKF ALUMNI szervezői

 

Adatkezelési tájékoztató.