Kedves Érdeklődők!

A felvételi eljárás során és azon túl is munkatársainktól segítséget kaphatnak a felsőoktatási felvételi jelentkezések kapcsán előforduló nehézségek, az esetleges problémák megoldásában. Pl. E-felvételi kitöltésénél tanácsadás, felvételi pontok számításának ismertetése, információ a meghirdetett képzésekről, tájékoztatás az alkalmassági vizsgáról, valamint az államilag ösztöndíjas és az önköltséges képzések finanszírozási lehetőségeiről és a jogosultságokról.
Fontosnak tartjuk a folyamatos kapcsolattartást az Oktatási Hivatal munkatársaival a felvételi eljárás sikeres bonyolítása, valamint a jelentkezők gyors, pontos informálása érdekében.
További tájékozódási lehetőség az iskola honlapjának intézményi tájékoztatójából kiindulva, illetve az APORPÉDIA oldalain érhető el, valamint a www.felvi.hu weboldal, ahol minden aktuális információt megtalálnak.

Új felvételi követelmény a 2020. szeptemberében induló képzések felvételi eljárásáról -> https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/korabbi_elj_archivum/korabbi_elj_20a_p/20A_uj_felveteli_kovetelmeny